Lazar Panzio Facebook
RO EN
Fürdő utca 3. szám
Gyergyószentmiklós
Hargita megye, Románia
Lazar Panzio logo
Mobil: +4-0731-342.217
E-mail: office[kukac]lazarpanzio.ro
A Lázár PanziórólStar iconFotógalériaStar iconSzállás foglalásStar iconProgramokStar iconElérhetőség

Termeni şi condiţii

DEFINIȚII

În cuprinsul acestui document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos: www.lazarpanzio.ro reprezintă societatea S.C. LIMPEX S.R.L. cu sediul în Gheorgheni, Str. Baii nr. 3; înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J19/836/1991 și având Codul Unic de Înregistrare 532067, atribut fiscal RO.


  • SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând www.lazarpanzio.ro, care se află la adresa www.lazarpanzio.ro. prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele oferite de către www.lazarpanzio.ro.
  • UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale pentru a culege informații sau pentru a comanda servicii și care a acceptat condițiile din acest document.
  • UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii www.lazarpanzio.ro.

CONȚINUTUL SITE-ULUI:

Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre produsele și serviciile oferite de www.lazarpanzio.ro precum și alte informații considerate de www.lazarpanzio.ro ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

S.C. LIMPEX S.R.L. este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra SITE-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia, precum și asupra tuturor Mărcilor înregistrate în numele sau/și publicate pe SITE.

Preluarea și republicarea parțială sau integrală a informațiilor prezentate pe site se poate face doar cu acceptul prealabil scris al www.lazarpanzio.ro. Reproducerea imaginilor de pe acest site, cu sau fără specificarea sursei, este interzisă.

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale www.lazarpanzio.ro, prevăzute de legislația în vigoare.


UTILIZAREA SITE-ULUI:

UTILIZATORUL se obligă să acceseze și să utilizeze SITE-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.


LIMITAREA RĂSPUNDERII WWW.LAZARPANZIO.RO

Răspunderea pentru conținutul SITE-ului: www.lazarpanzio.ro nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale.

www.lazarpanzio.ro nu percepe o taxă pentru accesarea conținutului.

S.C. LIMPEX S.R.L. nu răspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și condițiilor.

S.C. LIMPEX S.R.L. nu răspunde pentru eventuale prejudicii create ca urmare a nefuncționării SITE-ului.

Hotel Direction.

A Lázár Panzióról

Gyergyószentmiklós központjában, mégis annak zajától mentes helyen található a Lázár Panzió, mely egyben szálloda, étterem, vendéglő és kávézó.

Számunkra ez a hely kellemes emléket és tradíciót jelent. Ezen a helyen egyik ősünk, néhai Kastal Miklós már az 1930 években vendéglőt tartott fenn. Az 1960 évek végén itt nyitották szüleink, illetve nagyszüleink Kiss Árpádék Gyergyószentmiklós egyetlen családi panzióját.

Tovább >
A Lázár PanziórólFotógalériaSzállás foglalásProgramokElérhetőség
Fontos tudnivalókHasználati feltételekOldaltérképFacebook
Készítette a ColorWeb logó